Voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden | Veilig Shoppen &  Betalen | € 4,15 of € 6,95 verzendkosten, boven de € 50,00 gratis verzending

Djuusje's theewereld etiket

Assam Oost-Friese blend

2.75

Assam Oost-Friese Blend, is een rijke, aromatische Oost-Friese thee. Ideaal met kandijsuiker en room naar Oost-Friese stijl.

De oorsprong  van de “Oost-Friese Thee” ligt in het Duitse Ost-Friesland. Thee komt bij in het Duitse Ost-Friesland op de eerste plaats. Het kent een echte theecultuur. De Oost-Fries is een echte theekenner en drinkt wel zo’n 300 liter thee per jaar.  Ze drinken thee echt uit fijne porseleinen kopjes en serveren thee met kandijbrokken, absoluut geen suiker, ook niet uit nood.

Staffelkorting
25 gram
50 gram

Je kunt lekker mixen want het geldt voor alle Thee!

Assam Oost-Friese Blend, is een rijke, aromatische Oost-Friese thee. Ideaal met kandijsuiker en room naar Oost-Friese stijl.

De oorsprong  van de “Oost-Friese Thee” ligt in het Duitse Ost-Friesland. Thee komt bij in het Duitse Ost-Friesland op de eerste plaats. Het kent een echte theecultuur. De Oost-Fries is een echte theekenner en drinkt wel zo’n 300 liter thee per jaar.  De thee wordt gedronken uit echt fijne porseleinen kopjes en serveren thee met kandijbrokken, absoluut geen suiker, ook niet uit nood.

Leg eerst de kandijsuiker wordt in het kopje en na een trekfase van minstens vijf minuten (en gebruik hier geen theezakje voor) schenk je als gastvrouw of -heer eerst je eigen thee, de Assam Oost-Friese Blend in (want het eerste kopje is het slapst) en doe dit niet tot de rand. Je hoopt dat de kandij knettert, want alleen dan is de thee heet genoeg. Zonder geknetter geen thee.

Wat echt het theeritueel typeert is ‘het wolkje’. Leg met een lepeltje wat slagroom op de thee, dit zinkt dan naar de bodem en stijgt weer op als een wolkje.

Wil je dit heerlijke ritueel een keer uitvoeren, dan kan dat ideaal met deze Assam Oost-Friese Blend.

Gewicht N/B
Verkrijgbaar in

25 gram

Biologisch

Nee

Ingrediënten

Zwarte Assam Thee

Hoeveelheid

2 gram per 200cc

Watertemp.

100 °C

Trektijd

3 minuten

Opschenken

2 keer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Assam Oost-Friese blend” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere aanraders....

Scroll naar boven