Voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden | Veilig Shoppen &  Betalen | € 4,15 of € 6,95 verzendkosten, boven de € 50,00 gratis verzending

Djuusje's theewereld etiket

Pu Erh Yunnan

2.75

Pu-Ehr Yunnan komt uit de Chinese Provincie Yunnan. Yunnan is een provincie in het zuidwesten van China en staat bekent om zijn rijke thee cultuur.

De post gefermenteerde thee doorloopt een speciaal rijpingsproces, waardoor deze zijn roodachtige kleur en sterke, aardse smaak krijgt.

Staffelkorting
25 gram
50 gram

Je kunt lekker mixen want het geldt voor alle Thee!

Pu Erh Yunnan komt uit de Chinese Provincie Yunnan. Yunnan is een provincie in het zuidwesten van China en staat bekent om zijn rijke thee cultuur.

De post gefermenteerde thee doorloopt een speciaal rijpingsproces, waardoor deze zijn roodachtige kleur en sterke, aardse smaak krijgt.

De naam Pu Erh Yunnan dankt deze thee aan het verwerkingsproces en de plaats waar het vandaan komt.

De bladeren worden na het plukken in de zon gelegd om te drogen. Ongeveer 24 uur. Daarna wordt het besprenkeld met water en circa 45-90 dagen afgedekt.

Het gistingsproces dat hierdoor ontstaat, geeft de thee zijn smaak; vol, aards en zoet. Je kunt zelf bepalen hoe intens je deze thee wilt, door te spelen met watertemperatuur, trektijd en hoeveelheid thee.

Wist je dat je Pu Ehr Yunnan ook meerdere keren kunt opschenken? Je krijgt dan elke keer weer een andere beleving. Echt de moeite waard om eens uit te proberen,

Gewicht N/B
Verkrijgbaar in

25 gram

Biologisch

Nee

Ingrediënten

Pu Erh Yunnan

Hoeveelheid

2 gram per 200cc

Watertemp.

100 °C

Trektijd

3 minuten

Opschenken

1 – 2 keer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pu Erh Yunnan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven