Evenementen & Workshops

Bij Djuusje’s Theewereld draait alles om genieten, ontdekken en samenzijn. Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen en workshops waar je mij kunt vinden. .

Evenementen & Workshops

Bij Djuusje’s Theewereld draait alles om genieten, ontdekken en samenzijn. Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen en workshops waar je mij kunt vinden.

Thee is...... Genieten, Ontdekken & Samenzijn

Bij Djuusje’s Theewereld draait alles om genieten, ontdekken en samenzijn. Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen en workshops waar je mij kunt vinden. Of je nu nieuwsgierig bent naar nieuwe theesoorten, op zoek bent naar een gezellige activiteit, of wilt leren hoe je thee op de meest bijzondere manieren kunt bereiden en proeven, hier zit je goed!

Wat kun je verwachten?

 • Theeworkshops: Duik dieper in de kunst van het thee maken en proeven. Leer meer over de verschillende theesoorten, de juiste zetmethodes en ontdek verrassende smaakcombinaties.
 • Creatieve Workshops met Theeproeverij: Combineer je passie voor creativiteit met je liefde voor thee. Denk aan een workshop cadeautjes inpakken met lekkere thee of een leuke puffy tas maken. 
 • Markten en Beurzen: Ontmoet mij op verschillende markten en beurzen waar ik mijn uitgebreide assortiment aan losse thee en accessoires presenteer. Perfect om nieuwe smaken te ontdekken en je theecollectie uit te breiden.

Elke ontmoeting is voor mij een kans om mijn passie voor thee met jou te delen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te genieten van bijzondere theemomenten en je te verrassen met unieke thee-ervaringen.

Evenementen & Markten

 • 9 augustus

  Romantische Markt te Joure

  Op 9 augustus kan jij mij vinden op de romantische markt in Joure. Waan je op een echte Mont Martre Markt. Ruim 250 kramen zullen de Midstraat omtoveren tot een prachtige en bovenal gezellige Romantische Markt.

 • 7 & 8 December

  Zweedse Markt in de Suikerfabriek te Groningen.

  Ook dit jaar ben ik weer te vinden op de Zweedse Markt in de Suikerfabriek in Groningen! Twee dagen vol gezelligheid, unieke producten en natuurlijk heerlijke thee. Kom langs op 7 en 8 december en ontdek mijn uitgebreide assortiment aan losse thee en accessoires. Het is de perfecte gelegenheid om je nieuwe favorieten te ontdekken en te genieten van een sfeervolle markt.